Az esküvői meghívó talán apróságnak tűnik, de szerepe mégis óriási. A meghívók átadása előtt már biztosan örömmel elmondtátok a nagy hírt, de mégis ezzel az értesítővel válik kommunikálttá a nagy nap! Nem mindegy, hogy milyen a meghívó. Fontos a stílus, hiszen megjelenésében Rátok, az saját személyiségetekre lesz jellemző.

Amikor leendő vendégeitek ezzel az értesítővel találkoznak először, fontos, hogy az Rólatok szóljon, a színe a hangulata, a formája. Az esküvői meghívónak egységben kell lenni-e az esküvő többi dekorációs elemével. Összhangban kell lennie az egész esküvő színvilágával és stílusával..


Minden meghívottnak jól esik, ha személyesen hívják meg átadva a meghívót.

Az esküvő előtt érdemes a meghívottaktól visszajelzést kérni, ez lehet 3-4 héttel korábban.
Eltudnak-e jönni és mekkora létszámban? Az is előfordulhat, hogy egy családból különböző okokból nem tud mindenki megjelenni, fontos kérdés, hogy számíthatsz-e rájuk az esküvőd napján? Ez azért is fontos mert a catering szolgáltatóknál az utolsó leadott létszám alapján történik az elszámolás, tehát nem mindegy, hogy egy 6 tagú családból mondjuk csak ketten jönnek el. Továbbá a vendégek ültetésénél is figyelembe kell venni a várható létszámot.

Az esküvői meghívók megrendelésekor több kérdés is fel szokott merülni, a beszélgetések közben jönnek a jó tanácsok az ötletek, érdemes meghallgatni ezeket, több lehetséges buktatóra is fény derülhet.