Catering

Egy rendezvény sikere jelentős részben a felszolgált ételeken és italokon múlik: ezek minősége érezteti azt, hogy mennyire törődünk a vendégeinkkel, mennyire számít nekünk jólétük. A dekorációt lehet, hogy elfelejtik, de biztos lehet benne, hogy a kiemelkedően jó, vagy éppen a borzalmasan rossz ételekről még később is beszélni fognak! Ugye azt szeretné, ha az eseményről csak pozitív visszajelzéseket kapna?
Akkor kiemelten oda kell figyelni a catering szolgáltatás minőségére.

A Bild’s Event catering az egyszerűségében is kreatív, tökéletes íz-kombinációkban hisz. Catering szolgáltatásunk keretein belül alapvetően olyan ételeket kínálunk, amik ötvözik a hagyományos fogásokat az újfajta kombinációkkal, a jól ismert ízeket a meglepő variációkkal.
Vendégei különleges igényeire is odafigyelünk: tudjuk, hogy a vegetáriánus étrend nem áll meg a rántott gombánál, és nem esünk kétségbe akkor sem, ha „mentes” menüket rendel.

A modern vendéglátásban már nincs helye a sablon catering-szolgáltatásnak.

Eszközeinkkel a legmagasabb szintű vendéglátáshoz és a kulturált étkezéshez is biztosítjuk akár több száz vendég számára is elegendő eszközparkot. Garanciát vállalunk, hogy ételeink a legjobb minőségi alapanyagokból készítjük, betartva a hatályos jogszabályokat, erre garancia a konyha ISO 9001 és HACCP minőségbiztosítási tanúsítványa. Bármilyen rendezvényről is beszélünk az étkezés mindig kiemelt fontosságú a közös étkezések erősíti az összetartást, a kötött munkahelyi légkörhöz képest pedig barátibb beszélgetések indulhatnak el. Ha üzleti partnereit látja vendégül talán még fontosabb az a bizonyos „első benyomás”, ennek érdekében megbízható szervezőre és cateringre van szüksége.

A tálalás is fontos! Berendezések, bútorok, dekoráció…
Az ételek mellett természetesen azok tálalása is fontos, hiszen nem mindegy, hogy törött szélű tányérból, vagy elegáns étkészletből fogyasztja el az ember a finom falatokat. Hogy összecsukható székeken, vagy stílusos ülőalkalmatosságon foglal helyet, hogy viaszosvászonnal borított padoknál, vagy fehér damaszttal terített étkezőasztaloknál fogyasztják el a vendégek a gondosan megkomponált ételeket.
Igény szerint a Bild’s Event catering csapata biztosítja Önnek a teljes dekorációt a székszoknyáktól kezdve a Lounge bútorokig, a körasztaloktól az ezüst étkészletig, a fénytechnikától a hangberendezésekig.