Céges rendezvények

Céges rendezvények

Szeretné lenyűgözni partnereit egy reprezentatív céges rendezvénnyel?
Meg akarja köszönni kollégái munkáját egy fantasztikus családi nappal?
Úgy akarja bemutatni új termékét, hogy hónapokig beszéljenek a debütálásról?

Akkor Önnek profi rendezvényszervezőre és profi csapatra van szüksége!

A céges rendezvény nem csupán egy „buli”: komoly költségekkel járó marketing-, illetve PR esemény, melynek mindig célja van. A befektetett összeg akkor éri meg Önnek, ha a céges rendezvény eléri célját. 
A rendezvény megszervezése nem lehet az amúgy is leterhelt titkárnő, vagy a mindig elfoglalt cégvezető feladata, hiszen számtalan dologra kell odafigyelni: a helyszínre, az ételre, italokra, programokra, a vendégek szórakoztatására, műsorra, fotóra és videóra, dekorációra, zenére, személyzetre, a várható költségekre…

Miért bízzon meg profi rendezvényszervezőt a céges fogadás lebonyolítására?

  • Költséghatékony: bár a házon belüli rendezvényszervezés olcsóbbnak tűnik elsőre, de rengeteg extra költséggel járhat. Egy profi rendezvényszervező ismeri a legjobb ár/érték arányú szolgáltatókat, így rengeteg pénzt megtakaríthat Önnek!
  • Professzionális: nincsen hebegő konferanszié két műsorszám között, nem kell kínos pillanatoktól tartania. A jó rendezvényszervező láthatatlan, de mégis mindent kézben tart az esemény előtt, alatt és után is!
  • Mindenre gondol: egy rendezvény megszervezésekor számtalan apróságra kell odafigyelni, amelyek könnyen elsikkadhatnak, ha egy tapasztalatlan munkatárs próbál gondoskodni mindenről. Egy jó rendezvényszervező mindenre gondol, és minden feladatra tud ajánlani munkatársat vagy kivitelezőt.
  • Stresszmentes: Egy céges esemény megszervezése rengeteg feszültséggel jár, és ami elromolhat, az általában el is romlik. Egy professzionális rendezvényszervező leveszi a gondot az Ön válláról és minden felmerülő problémát észrevétlenül kezel.
  • Időt takarít meg: ha Ön, vagy egy munkatársa szervezi a rendezvényt, akkor ez rengeteg órát fog elvenni a munkaidőből, vagy a magánéletéből. Bízzon meg egy rendezvényszervezőt, mondja el neki, hogy mit szeretne, és hagyja a munkát másra!
  • Ismeri és eléri a rendezvény célját: akár partnereit szeretné lenyűgözni, akár új termékének akar látványos bemutatót, akár „csak” munkavállalóit szeretné megjutalmazni egy karácsonyi bulival, a rendezvénynek mindig célja van. A rendezvényszervező ezt mindig szem előtt tartja.
[masterslider id="5"]

3 ok miért válassza a Bild’s Event esemény- és programszervezés csapatát:

1.    Mert mindent kézben tartunk
Önnek csak egyetlen rendezvényszervezővel kell a kapcsolatot tartania, és mi mindent elintézünk Önnek. A helyszíntől a zenéig, a dekorációtól a köszönőajándékokig mindenről mi gondoskodunk!

2.    Mert minden feladatra vannak profi, bejáratott partnereink
Nem akkor kezdünk el cateringet keresni, vagy helyszín után kutatni, amikor Ön felhív minket. Már az első találkozóra konkrét ajánlatokkal érkezünk, igény esetén több szolgáltatót is tudunk ajánlani minden feladatra, hogy Ön választhassa ki a legmegfelelőbbet.

3.    Mert már az elején konkrét árajánlatot adunk
Nem hiszünk a ködösítésben és a rejtett költségekben: az elején konkrét kalkulációt készítünk, és ehhez végig tartjuk magunkat a rendezvény megszervezése és lebonyolítása során.