River Garden

Felejthetetlen szabadtéri esküvőre vágysz? Tiszta levegő, gondozott park, meghitt romantika? Lakodalom Pest megyében, Vác mellett!
Különleges esküvő helyszín közel a Fővároshoz, a Börzsöny egyik legősibb településén, a Dunakanyarban Verőcén található. A RIVER garden-ben csodálatos panoráma nyílik a festői Visegrádi hegyekre és a Dunára.

A gondozott park a meghitt nyugalom biztosítja a felejthetetlen szabadtéri esküvő helyszínét.
Meghitt és bensőséges légkört teremt a ringatózó Duna egyedi szépsége, romantikusabb hátteret elképzelni sem lehet, mint a Visegrádi-hegyek hangulata és nyugalma. A páratlan, egyedülálló látványába egy igazi mesebeli esküvő illik, az esküvő helyszín különleges, amilyenek Ti vagytok, és egyedi, amilyen csak a Ti esküvőtök lehet.

[masterslider id=”9″]

Hivatalos polgári szertartás lebonyolítása is lehetséges.

A boldogító igen kimondása történhet közvetlenül a Duna parton a folyó lágy hullámzását hallgatva vagy a kerti tó fölötti pavilonban.
Az egyházi szertartáshoz a Verőcén az ökomenikus Kárpát-Haza templom, verőcei Református templom, katolikus Szent Kereszt kápolna vagy a Szent András templom is biztosíthat tökéletes helyszínt. Vácon a Dóm, a híres váci Fehérek Temploma is méltó színhelye az egyházi szertartásnak.

River garden gyönyörűen gondozott parkja, a Duna óriási ereje, a hullámok méltósága a háttérben feltűnő hegyek, álmodni sem lehet szebb környezetet egy esküvői szertartáshoz!
A helyszín komplex szervezést, szállást és szolgáltatást biztosít, beleértve a catering, dekoráció, stb.

Kövess Minket Facebookon is!