Sacelláry kastély

Egy álom, ami valósággá vált

Igazán különleges rendezvényhelyszínt keres?

Egy igazi Csipkerózsika-kastélyba álmodta meg menyegzőjét már gyermekkorában is?
Egy békés, nyugodt, a világtól eldugott helyet szeretne, amihez nem kell órákat utazni?

Mondjon igent a Sacelláry kastélyra!
A Sacelláry kastély egy gyönyörű, mesebeli kastély, mely mintha a kislányok hercegnős álmait elevenítené fel. Csendes, intim és hangulatos – pedig Budapesten van! Mi több: a Sacelláry kastély a századforduló egyik legszebb budapesti épülete.
Kevesen ismerik a XXII. kerületnek ezt az eldugott kincsét, így igazi kuriózumnak számít, ideális választás esküvőhöz és céges rendezvényhez egyaránt.
A gesztenyés, ősfás park igazán romantikus hely a boldogító igen kimondására, rengeteg elrejtett zeg-zugának köszönhetően pedig a lakodalom során bármikor kiosonhat a pár egy-egy csókot lopni a több száz éves fák rejtekében, távol a rokonok és barátok vidám forgatagától.
A belső tereket gyönyörű faburkolatok és stukkódíszek, valamint Róth Miksa ólomüveg (álomüveg?) ablakai díszítik, így repítve vissza a vendégeket a 20-as, 30-as évek nagypolgári hangulatába. A Sacelláry Kastély elegáns és hangulatos, romantikus és stílusos egyszerre.
A Sacelláry család címerének felirata Viribus Porprus, azaz Saját Erők – ez jó mottó lehet szinte bármilyen rendezvényhez, és hasznos útravaló az ifjú párnak is.

A FACEBOOK közösségi oldalon is megtalálható a    Sacelláry kastély!

Házasságkötési lehetőségek
•    A gyönyörű, ősfás parkban és a gazdagon díszített Hallban is lehetőség van a kihelyezett polgári szertartás megtartására, a szervezést nyugodtan bízza csak ránk!
•    5-15 perc sétára van református, evangélikus és római katolikus templom is, így az egyházi szertartáshoz sem kell messzire utazni.

Díszvacsora és rendezvény
Az emeleti Konferencia teremben 80 fő számára tudjuk biztosítani a díszvacsorát, de a további termekkel 160 fő étkezhet egyszerre, gyönyörű környezetben. A rendezvény további részéhez (táncmulatság, lakodalom) a Törley terem és a lenyűgöző Hall várja a vendégeket.

Étkezés

A rendezvényhez biztosítjuk a cateringet, ételeket és italokat egyaránt. Esküvőkhöz, lakodalmakhoz előre összeállított tálaink és svédasztalos vacsoráink   közül választhat, reprezentatív céges rendezvényhez kattintson ide  és kérjen egyedi árajánlatot! Nálunk nincsenek rejtett költségek, az ár tartalmazza a felszolgálást és az étkezéssel járó egyéb költségeket is. Fontosnak tartjuk, hogy minden várható kiadás tervezhető, előre kiszámítható legyen, és utólag ne kerüljenek meglepő tételek a számlára.

Ne (v)egyen zsákbamacskát: igény esetén kóstolási lehetőséget is biztosítunk a menüsorból.

Nagyon jól döntöttünk, amikor a Bild’s Event Rendezvényszervező céget bíztuk meg esküvőnk lebonyolítására! Az előkészületeknél nagyon sok ötletet, segítséget kaptunk. Végeredményként kitűnő ételek kerültek az asztalra, fantasztikus volt a csapatmunka remek felszolgálókkal!
Biztos sokáig fogjuk emlegetni a Csapatot…:)
A tapasztaltak alapján szívesen tartanánk minden évben esküvőt:)
Ha szükségünk lesz Rendezvényszervező Cégre, biztosan benneteket fogunk keresni! Még egyszer nagyon köszönjük!!”
Timi és Peti

A helyszín a lehető legjobb választás volt! A vendégek nagyon kényelmesen érezték magukat. Mindennek volt helye és tere.
Ildikó munkája nélkül szó szerint nem jöhetett volna létre ez a nap.
Az utolsó pillanatban “találtunk egymásra” és onnantól kezdve nyugodt voltam. Rugalmas volt a hozzáállása, az összes ötletünk megvalósítását segítette. Kifinomult ízlése és mérhetetlen emberi jó szándéka olyanná tette ezt a napot nekünk, amilyenről a Férjemmel együtt álmodtunk.”
Edit és Csaba